Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Wattpad!

Bismillahirahmanirahim~



my wattpad : @Donut_Cookiez

Assalamualaikum hai redorrrrs!! (readers)
Sihat semua? Alhamdulillah kalau sihat. So harini Tsu nk share sikit pasal wattpad!
Ha! Apa yang Tsu nak share? Ni ha Tsu ada buat satu story dekat wattpad! :D
Tajuk dye Kembali (korang boleh click perkataan tu)


((Baru je buat story ni , still on-going hehe))


So so so so! xD Tsu nak recommendkan korang untuk baca my firstttt published story dekat wattpad! Sebelum ni ada je nak buat story tapi tulah idea + xde self confidence hihi xD 
Kalau korang ada account wattpad , follow la Tsu :D Kalau nak difollow back , ckp je nanti in sya Allah ada masa Tsu follow balik! Lepas dah baca tu comment la lepastu vote hehe xD 

Bukan tu je! korang boleh gak recommendkan story korang (kalau ada la) dkt Tsu! Nanti Tsu baca hihi >< 


A bit about this story , ada sorang budak perempuan ni nama dye Adriana. Dye ni kurang didikan agama so dye ni mcm bebas la. keluar free hair , baju ketak ect. And then something happend to her! Ada satu perasaan ni yang dye sendiri tak pasti what is it bila dye ternampak sorg niqabis ni and so on~ korang baca la! Taknak kasi spoiler nanti x best hikhik xD

Klah tu je! bagi sesiapa yang sudi baca , omg omg omg TQSMMMM ILYY 💗💜💚💘❣💓💝

KKbai!! Assalamualaikum!