Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

cantek blog baru....

assalamualaikum...ari ni Ain nak tulis cite yg panjang sikit sebab ade orang kate
apelah blog punya cantek tapi post spoil satu dua ayat je...

k0ranG nak TAhu sape name die? dyna! blog die ni  >>The Life As A Teenage Directioner ......

dah tahu sape kan ...

ok nak tulis pasal kenapa blog fara cantk...
sebenarnya yang buat ni kakak saya farahanim blog die >>Fara_nym BoBoiBoy (heheheh)
kakak Ain pandai sangat edit blog...Die tolong cari wall tolong wat cursor contoh cursor.....



BesarKan GAmbar cursor Ain(hahahah)



lepasTU kakak Ain tolong wat wall camni







wall ni sebagai contoh....

kemudian kakak Ain wat macam macam lagi lah......
:)


ok bye Ain
 nak makan keropok lekor dulu.....