Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

kesian.....sampai bengang dibuatnya...

Assalamualikum...hah nak tahu kenapa Ain  cakap cam tu...hah ni yang penting ni..kakak Ain ni,ada kawan kakak Ain  dia asyik tiru je kakak Ain punya blog  kalau kakak Ain buat yang nama t u senget mesti dia pon nak wat sengek kakak Ain mengamuk macam ape je...kesian dibuatnya. Kakak Ain ada tulis pasal budak tu kalau nak baca pergi lah kat blog dia.....Dah lah dia tiru kakak Ain punya header,die tiru macam ni  kakak Ain wat  tu dia wat jugak yang kakak Ain wat  tu...haish,malang tetap bersama kita setiap apa yang kita buat mesti malang akan timpa kita tak kira lahwaktu mana pon....Sampai kakak Ain cakap BAB 1 lah ****h lah kesian jugak kan sebab kita bersusah payah nak wat tibatiba ada oarang ikut pulak.... huhuhuh T_ T sob sob sob sob  kesian kesian kesian.tak sanggup nak cerita lagi ......          oklah  bye ni je yang Ain nak tulis kalau pendek harap maaf lah (hihihih) Assalmualaikum harap gembira selalu.