Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini




Assalamualaikum and Hello ^~^

Hari ni Ain nak kongsi sikit .cerita.Pasal apa eh?Hehehe sori Ain tak tahu nak cerita apa..
Lagi pon Ain bukan nya rajin sangat nak tulis post panjang-panjang ni kan tapi tak kisah lah..
Ain cuma nak cerita yang Ain nak buat facebook(fb) baru
Waktu tengah habih isi Ain tekan lah Enter tiba-tiba dia tulis kat situ Anda tidak layak mendaftar untuk Facebook.
Pastu Ain cakaplah "APA!!!!!!!!!!!!!""Asal pulak tak boleh dah isi dah pon."Ain geram sangat dah >"<

Sampai hati dia kata camtu..Ain pon tekan pilih bahasa arablah macam-macam dah disebabkan nak daftar fb
ja!!HuHuHuHuHuHu T_T sampai hati..Ain pon bukakla fb Ain yg lama
Sambil tu Ain bukak twitter ngan Blog jugak >.~
Em..korang rasa Blog Ain ok ke atau ~~~Tak pelah tu tak penting oklah itu je Ain nak tulis...
............Bye dan Assalamualaikum Ain dah tak tau nak tulis apa.........
Kalau sesiapa yang bosan baca post Ain takpa Ain maafkan ok..>.~
(Tak panjang pon Ain tulis) :P