Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Cuti Sekolah Ni~

Busou Renkin




Assalamualaikum*Peace upon to you*
Hari ni Ain nak cerita tentang cuti sekolah ni..Ain balik Perlis maklumlah cuti seminggukan...Lagipun jarang dapat balik sini sebab jauh itu pon kalu cuti panjang ja datang Perlis '^' Kalu cuti Sabtu Ahad balik Perak je sebab sekali sekala nak tengok kakak kat asramakan...Oklah Ain nak cerita apa yang Ain buat:


Masa dah sampai kampung,kita tak tido langsung sebab dok main ngan sedara hahah main Ipad Anas(sepupu)...Masa pukul 4 lebih pagi sedara kita cakap "Pagi ni kita pi jonging nak?"Kita cakap balik "ok^~^"Sementara tunggu Azan Subuh tu,Kita tido heheeheheh mengantuk sebab tak tido malam...Waktu Azan kitaorang segera amik air sembahyang/wuduk..Dah habis Azan kita sembahyanglah kita jadi Imam('///')
Hahahahhaha..Biasa lah kan orang yang jadi makmum tu umur bawah kita,,kita ingatkan dia nak solat sendiri tapi padahalnya dia jadi makmum hahah nama dia Anas umur dia 7(Darjah 1)oklah semua dah sembahyang kitaorang pun pergi jonging..Hah nak tahu sapa ja yang pergi jonging ngan kita ok yang Pertama Fara ok lepastu liesya lagi sorang Anas dia x de Blog hehehheheheh kita rasa korangkenal Fara tu sapakan ;D oklah kita orang pergi jonging sampa hujun kampung sampai dah sampai penghujung dah hahah kat situ kitaorang amik gambar, Buat video, tangkap ladybird hahahah takde keje lama jugaklah kitaorang jinging kiara kira 2 jam....waktu balik tu kita terus buat air sebab waktu nak pergi jonging tu tak sarapan lagi penat penat penat...OKlah sampai sini jelah Ain cerita..Nanti Ain cerita lagi ok BYe kawan kawan..

Kalau siapa yang baca tu saya ucapkan Terima Kasih dan *Aligato kuzaimas*Dalam bahasa jepun tuh!! >.<
Ok Bye Assalamualaikum semua :D