Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Lama tak tulis post




Hayate The Combat Butler
Assalamualaikum*Peace upon to you*


Apa khabar kawan-kawan.Ain dah lama tak tulis post kat Blog ni kan..
Ain bukan tak nak tulis cuma sebok dengan kerja sekolah la,kena amik ujianlah macam macam lagi .Hari ni tulis pon sebab cuti seminggu kan :D ha'a lah sekolah korang cuti seminggu tak?Kalau cuti cakap "Alhamdulillah"kalau bukan Islam cakaplah "Cuti!!"Hahahah saja ja!
Ain banyak kerja sekolah tapi malas nak buat dalam 10..11 buku je kalau korang banyak kerja sekolah tak?Emm..Itu kita tak tahu la bila boleh buat kerja sekolah hehehe....
Ain ni kalau tulis post bukannya panjang sangat sebab x de idea...
Kalau kawan-kawan tulis post panjang ke pendek???????
Bukan apa Ain ni bila cakap macam membosankan lepastu x de idea nak tulis panjang huhuhuhuh sobsobsob("///")Lagi pon Ain tak de satu pon post yang menarik menarik kan
Ain rasa bosanlah... oklah bye itu je yang Ain boleh kongsi dengan korang....

Assalamualaikum*Peace open to you*
               ('w') ('w')