Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

macam mana dengan blog Ain >.!

Bismillahirahmanirahim~
Assalamualikum dan salam sejahtera

Miku and Luka

Hai kawan kawan mesti bila korang semua tengok blog Ain dah lain sangat sangatkanHAh ni kakak Ain yg tolong buat maklumlah dioang pandai edit blog kan Ain takde lah pandai sangat..
PAndai sikit sikit je..

Ain pon jaang bukak blog entah apa yg jadi kat blog ni hehehehe..Waktu sekolah mana boleh main laptop kan....Ok Ain nak tulis post ni bukan pandai sampai tak larat nak baca tu sekadar
sederhana lah


Nak edit blog!!!!

KAlau ada masa nanti Ain sharelah lukisan AIn ye Ok itu je yg Ain boleh kongsi ngan kengkawan hari ni
Bye Assalamualaikum =.=