Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Alamak T_T

Bismillahirahmanirahim


Ejojo watak jahat dalam citer Boboiboy
Assalamualikum dan salam sejahtera kepada kawan kawan semua \(o_o)/

Hah mesti kawan kawan nak tau kenapa Ain tulis tajuk hari ni "Alamak"..Hah nilah Ain nak cerita esokkan sekolah alamak!!!!Ain rasa macam sekejap je cuti padahal lama 2 minggu 3 hari hahahah :3 Sedihnya sekolah dah nak mula T_T Huk Huk HukTapi takpe Ain dah siap dah kerja sekolah :D
Waktu cuti Ain pergi shopping baju raya..Maklumlah waktu puasa nantikan penat :8) Ain pergi shopping pon tak larat nak jalan heheheh :D Ain beli baju yang jenis kena pakai sekuar..Ala baju yang nak gi jalan tu!Baju kurung mak Ain buat sendiri setahu Ain,,,kalau waktu raya mak Ain yang buat baju beli kain sendiri pastu buat,kalau korang mesti belikan?Oklah esokkan sekolah Ain balik kol 4:30 sebab ada latihan sukan untuk rumah Biru ngan Hijau  pulak /0|-|0\ Penatnya..Esok sekolah guru besar baru pulak datang guru besar lama pindah -_- bosannya.Oklah Ain rasa ni je yg boleh Ain share dengan kengkawan..Jumpa di lain post ya Bye     >-< Assalamualaikum...

Bosannya esok sekolah