Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Apa apa jela~

VY1_Vocaloid
Bismillahirahmanirahim....



Assalamualaikumdan salam sejahtera kawan kawan semua :D
Ain dah bosan sampai tak tau nak buat apa hehehe ada fb cam biasa blog cam biasa twitter em...Tak on ari ni Youtube pon tak bukak..AIn rasa Ain nakk tengok citer anime tajuk dia 'Hayate The Combat Butler:Can't Take My Eyes Off You' sapa tau?Kalau tau bagus good job (Y)...Ain nikan bila nak tulis post ja buntu hohohohoohhohoohhohohooooooooooooooooo Ayyo brapa banya oo dah hehehe....Hari ni dah Kali ke 10 kita puasa termaasuk hari 11 sebab dah pukul 1:34 pagi XP Ain puasa penuh takde yg tinggal kawan kawan ada yg tak puasa ke?Kalau yg puasa penuh alhamdulillah :D oklah AIn dah bosan dan tak tau nak tulis apa jadi bye Assalamualaikum dan terima kasih kerana sudi baca post Ain yg tak seberapa ni :)