Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Sorry sesangat

Bismillahirahmanirahim~



Alice of Human Sacrifice
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua..
Mesti korang tanya Minta maaf sebab apa?Kalau tak tanya tu.....Ape ape jela.Ain nak minta maaf sebab dah lama tak tuli post kat blog Ain tu ja XP Ain pon jarang bukak blog asyik layan kengkawan kat fb ja~Bosan jugakkan main fb kalau nak ikutkan hati..Eh apa yg AIn merapu nih =,='' Sorry eh!Ain kalau bukak fb je,tengok 'Notification' ngan chat tu ja yg Ain selalu buat kat fb hah ada lagi satu Ain selalu like post orang hehehehhe >w< Takde idea bilan nak tulis post..Tadi Ain baru habis baca novel 'Lebih Kurang' korang pernah baca tak??Ain baca novel tu sampai nak menangis T_T...Karya Qaseh Qaisarah romantiknya Ain dah tak tau nak tulis apa,Kalau ada masa nanti Ain tulis post lagi eh..Bye Assalamualaikum dan terima kasih kerana sudi membaca post Ain..Terharunya *_*