Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

cuti panjang~

Bismillahirahmanirahim~

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan kawan :DHah Ain dah lama tak tulis post kat blog nih..Maklumlah cuti 2 minggu sebab Hari Raya kan?Ha'a lah cakap pasal rraya ni,Ain dah tukar header raya dah..Header tu pon kakak Ain yang buatkan korang rasalah kan header tu cantik tak?esti ada yg cakap "buruk perasanlah kau!"Ain tak kisah yg penting ada hahahaha LOL XD..Baju raya Ain warna Pink pekat korang warna apa?Kalau sama cakap geng ni hahahha..masa raya ke-3 ngan raya ke-4 AIn ada buat speedpaint korang nak tengok ka?Nanti eh Ain belum masukkan lagi.Ain lukis OC Ain nama dia Aini..Nama OC Ain nak dekat samakn tu pon Ain uma tambah 'i' je' Ok agak bosan jugak cuti ni sebab takde kerja sekolah,waktu tu habis periksa terus cuti untungkan \(^___^)/ Vh bVlagak pulak kita ni hahaha LOL Oklah AIn tulis post pendek jela~Malas nak tulis panjang-panjang oklah bye Assalamualaikum~
Thank sebab sudi baa post Ain ----->Arigato oneesan :D