Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Saja tulis bosan :D

Bismillahirahmanirahim~

Lukisan Kak Fiqah :)
Assalamualaikum dan salam sejahtera friend :3
Hai cuti dah nak habis jadi Ain nak tulis nak share gambaq macam macam lagi~
Petang tadi Ain pi rumah Tok Cik Ain minum air kelapa 'FRESH' punya (Y)Hah nampak gambaq kar sebelah tu sodap ^*^












Lepastu Ain tengok citer 'To The Beautiful You' sapa pernah tengok?Syokkan cerita korea comellah diorang >A< ...Lagi nak cerita apa hah....Hah malam tadi Ain ngan satu family ngan sepupu pi Dataran Dato' Syeihk Ahmad kat Perlis kitaorang lawan lari satu kelopak bunga raya besar tu saki kaki Ain lagi 17.9 saat...Takdelah laju mana pon LOL tapi abalong Ain lari 12.2 saat perh kejap jakan?sebab kaki dia panjang he'elleh kalau kaki Ain panjang pon Ain boleh pecut hahaha LOL...Dah balik tu Ain singgah Petronas beli Sugarfree gum jenama Electro yg mahal tu,tu pon Ain guna duit raya hahaha mentang mentang banyak *Tak banyak pon*Amboi Ain tak tidoq pon oklah dah Pagi dah ni dah pukul 4:03 A.M oklah bye nanti kena marah pulak...*Buat buat tidoq pastu tertido terus LOL XD*

Assalamualaikum dan arigato sebab sudi baca post baru Ain :D :3