Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Memang Dasyat!

Bismillahirahmanirahim~

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)
P
ertama sekali Ain nak ucapkan kat umat Isslam 'Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha'...Mesti tak sabar nak tunggu esokkan?Ain pon tak sabar nak tengok diorang korban lembu ngan kambing :D Sepupu Ain datang rumah jadi diorang raya kat rumah Ain hihiihihi..Ok sekarang ni Ain nak cerita apa yg dasyat sangat tu!Hah macam ni kan sekarang ni tengah cuti,lepas habis cuti nanti hari Selasa hari Rabu sekolah balik and then hari Khamis tu terus periksa (xox) Ain tak ulang kaji lagi ni!susah betullah maklumlah ada masa cuti ni bolehlah update status kat fb,twitter dan tulis post kat blog hehehe.Ni pon pakai lappy sepupu charge lappy Ain rosak huhhuhuhuu kena tunggu sampai sepupu datang baru boleh main kira oklah tu!Tapi kalau hari lain Ain on pakai phone je V.V on apa?on fb je~Oklah tu daripada tak on langsung oklah Ain tak tau nak tulis apa dah takde idea dah ok bye :3
                                                          ~Assalamualaikum~