Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Exited--Over The Moon

Bismillahirahmanirahim~

Naruto(Tak minat pon XP)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua reader blog Ain!!! ^w^ Hah nak tau kenapa Ain over The Moon sangat??Sebab dah berbulan tak jenguk blog TT^TT Finally I got it!Syukur kepada Allah S.W.T...Kan charge lappy kakak Ain rosak so ayah Ain beli yg bartu semalam hahahahahha dapat ngak main,Ain nak main puas puas wakakakakakka :^
Merapu pulak aku ni!! 
Ain nak edit blog and buat header yang baru :D Tak sabr nak sentuh photoshop yg sekian lama tidak sentuh selalunya Ain akan lukis kat photoshop tu....Oklah Ain dah lepaskan gembira jadi kita bertemu di post yg baru
Bye Assalamualaikum dan Terima Kasih keraqna sudi baca >3<