Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Last day + UPSR~

Himeko and Bossun =3=
Bismillahirahmanirahim~

Assalamualaikum semua ^^

Okay~ Harini dah start cuti sekolah kan?? Yup dah habis sekolah 〜( ̄▽ ̄〜) (〜 ̄▽ ̄)〜
Muehehehhehe masa first time skolah rasa cam "bilalah nk cuti ni" xD bila dah cuti...Erm..rasa cam x de aktiviti nk buat 
 |_・) Guehehe

Walaupon terpaksa pisah ngan kekawan sekolah~ selama-lamanya xD *Heh! Utuk beberapa bulan xD Tapi  x pe~ kitorang ada last chance nk jumpa sebelum cuti sampai 1 January 2015 
 (ღ˘⌣˘ღ) Thats cause' Kitorang nk amik result UPSR masa 26/11 nanti(feeling excited to know my result) ehehe
-Okay Ain masukkanlah sekali pasal UPSR ^^ senang sikitkan?? yeah! Masa first day UPSR tu,memang debar2 xD mybe sebab takut~ first time pereksa besar 
 (*≧艸≦) ahaha masa masuk
je dewan pereksa,dub dap dub dap xD ahaha of cuz lah~ Ain duduk kat belakang sekali baris second tepi tingkap =3= ahaha orang tepi kiri dan kanan dari kelas ke-empat dan org di depan kelas terakhir >< Ain agak bosan sebab kelas ke-2 x ramai kat situ xD (susunan dewan ikut huruf setiap pelajar ada 8 bilik Ain di bilik 7 setiap bilik ada 25 org) Yup That for sure~


-Ok sekarang bab Pengawas Peperiksaan pulak~ Pengawas ni diambil dari sekolah lain~ Maksudnya Cikgu dari sekolah lain.Yup thats right~ Pengawas yg jaga bilik kitorang tu baik2 comel2 dan...(ada yg hensem + lembut sikit mybe >//<) Ayayay saya rasa dye lembut or yeah...   ahahah okay2 abaikan jela~ 
( ̄┏∞┓ ̄) Okay?? oka good xD

-Okay masa hari terakhir pereksa tu x seronok langsung!!! Cause' pereksa kena ulang! 
 (」゜ロ゜)」 Memang arh!!! sapa x geram! Ni semua gara2 kertas bocor =='' Memang x guna betol orang yg bocorkan tu!  back to story~ Erm..Kertas semua ada 5 : Bahasa Melayu Pemahaman | Bahasa Melayu Penulisan | English | Mathematik | Sains dan ada lah pereksa nk uji IQ budak thn 6 ni =3= Ujian tu dye panggil Ujian Aptitude~ Agak susah tapi senang ^o^  AHahha soalan dye ada 60 walaupon 60,Ain buat cuma mengambil masa 1 jam sahaja utk buat~ masa yg dye bagi 2 jam,tapi...senang =3= Ok back to the paper yg bocor tu..Erm..kertas yg bocor tu,Sains | Math paper 2 | English <<< Yeah~ sume tu kami thn 6 kena buat baru  (-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩___-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩)  memang rasa agak terseksalah~ sebab kami x free lagi uhuhuuh

Oklah itu saja yg Ain boleh share ngan korang pasal UPSR  Erm..yeah~ yg lain rasanya x de 
 <( ̄︶ ̄)> Okay Ain stop kat sini okay?? AHahha habis pon (panjang)

Arigatou for read my post about UPSR reader semua ^^
-End-
bb yeaa