Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

No post xD

Levi *my kawaii ><
Bismillahirahmanirahim~

Assalamualaikum for muslim and sihat??

Dah lama kan Ain x tulis post kat blog sejak Hi-atus >< rindu?? ahah samalah kitew rindu kat blog ni ^^

erm..ingat Ain nk pakai blog skin lain,tapi malas lah nk kena edit itu edit ini ambil masa lama nk tukar sume xD so,Ain decided utk pakai skin lama~

Ain just tukar shoubox//lagu(of cuz)//Fly up//cursor//Header and last skali Banner =3=
Ahahah yup ^^

APa lagi eh?? erm...rasanya itu je kot Thanks sangat sebab sudi baca ye Readers sume -w-  Nanti Ain citer pasal UPSR uhuhuhu atas permintaan  Shiro Senpai Ahahah =3=


oklah Ain stop kat sini je ok?? Jangan sediy plak :p
Ahaha joke2 Bye reader sume -3- luv u bae
-Arigatou-