Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Result Upsr + sad

Bismillahirahmanirahim~

Hi minna Assalamualaikum bagi muslim (*≧▽≦)
Macam yg korang tau thn ni Ain amik upsr kan?? ahahahah so,harini hari amik result upsr ^^ Korang mesti nak tau Ain dpt brapa kan?? (of coz lah)
Erm..nk ckp terok tu, x de lah sangat xD but,I think it teroklah~ Ain dapat 2A 3B~ how?? terok kan?? yup give me teroklah~ ada comment tentang result Ain?? korang boleh comment kat bawah ^^ sure Ain balas balik ahahah (πーπ)
Don't worrylah~ AIn x kesah...Sebab Ain dah usaha sungguh2 tu jugak yg AIn dpt,nk buat camne~ Tapi cikgu phm napa ramai x target 5A~ cause' paper yg kena ulang tu terlebih susah~ especially paper sains..Tu Guru Besar ckp pon emamng susah~ selalunya BI yg menurun tapi thn ni sains Σ(゜ロ゜;) meamang pon~ yeah~ tapi x pe sekolah Ain tetap sekolah terbaik dan yg paling ramai dpt 5A dah 2 thn berturut2 syukurlah x turun xD pandai2 rupanya xD
Ain rasa result Ain tu cam x puas hati ahahhaha yela~ memanglah sapa puas hati kalo dpt 2A dari 5A kan?? ahahha Ain rasa kalo korang mungkin camtu gakkan?? yup

Erm...Masa Ain amik result tu,Ain kira oklah~ daripada x de A langsung xD baik ada A ahahahha but,masa kat sana Ain x nangis entah knp  (〃 ̄ω ̄〃ゞ  tapi bila dlm kereta baru nangis xD cause' kecewa ahaahhah weird?? mybe~

Ain rasa bangga dpt kawan baik yg pandai sebegitu >< walaupon Ain sendiri yg x dpt :p aahahha  tapi x pe~ diorang memang pandai,memang patut dpt pon kan??

Sapa kwn2 Ain yg baca ni..Sorry cause' x dptkan 5A nk banggakan korang  (-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩___-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩) especially kwn2 baik Ain,BBFE :) okay?? sorry sesangat kay (nangis dlm senyum)

Klah sampai sini je Ain tulis~ enjoylah baca walaupon korang x kesah sangat :p nk comment wish kan Ain?? x kesah~ comment je ^^ kwn?? of cuz kita kwn ahahha bye2

-Arigatou minna-