Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

NEW YEAR 2 0 1 5 !

Bismilahirahmanirahim~


Ohayou semua >< Seperti yg korang tahu, harini da Happy New Year!!! Yay!! 1/1/2015 Ahahahah just saja2 nk tulis post ni~ sebenarnya bukannya ada idea pon ahahah saja nak wish Happy new year 2015 xD Selalunya, kalau tahun baru mesti azam baru kan?? ahaha yup~ but, Ain x pasti lagi Azam Ain tahun ni apa :3Tahun depan Ain naik form 1...Junior dalam Smk XD ahahahah masa tahun 6 dulu..Ain jadi senpai , skang ni form 1 Ain jadi kouhai pulak xDBukak sekolah tahun 2015 ni ditangguh dan akan dibuka pada 12 hb ni xD So, ada masa la untuk Ain online sebelum start sekolah -w-)~ Semalam SMK C [Smk Cyberjaya] ada buat orientasi untuk form 1 >.> Fiuh ahaha dapat jumpa kawan lama2 Ain dulu~ Ada yang x de, sebab diorang dpt asrama kan...Ain?? Hahaha tahun ni x de harapan law :3 x pe~ Ain janji thn dpn sampai form 3 Ain akan belajar bersungguh-sungguh xD LEL...Tahun 2014 pun Malaysia di lanjar banjir teruk di beberapa buah Negeri, ALhamdulillah Negeri Ain x banjir :) Ain dok kat Sealngor ;) Ramai kawan Ain yang duduk dekat Kelantan dan Perlis kena banjir .... Ain x leh buat apa, just doa kan agar diorang selamat. Amin. Ain rasa 2014 banyak musibah yg berlaku dekat Malaysia kan? Contoh Ain bagi law....MH370 .... Banjir .... Pesawat baru2 ni hilang :/ Ain pun pelik macam mana kapal terbang yg sebesar tu hilang kan? Kalo hilang, sekurang-kurangnya mesty la jumpa sebb besar kan? tapi x pe, Hanya Allah saja yg tahu kan :)Oklah Ain stop dekat sini ye? Thanks sebab sudi baca post Ain yg kurang menggembirakan ini (gaahhaha)Papai semua xD