Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Nyaaa~ (Takdak tajuk)

Bismillahirahmanirahim~
Kawaii? .w.

Assalamualaikum n hi readers semua ^^

Nyaaa~ Bosannya cuti sekolah nie TATT 
Asyik dok rumah pastu online ja,baca buku? Adalah skit :v Tak banyak xD
Aaaaa Harini Tsu bukak fb, happy skit dpt chat ngan kawan2 bila dah berkurun
tak on fb :v Kenapa? sebab malas =w=) Layan whatsapp ja~(Jgn tanya) :v 
Hmp.. :3 Kyaaaa~ Taktau kenapa happy sangat harini xD LOL mental rasanya aku nie
Anyway, korang yang balik kampung tue best la ;-; Tsu x bali kampung un ;-;
Ayah keja la ;-; nasib kat rumah ada WIFI :v Kalau tak...Taktau la apa jadi skang ni
(apa ya yg akan jadi?Hmpp sapa tau~) 
Tsu tulis post nie pun sebab dah takdak keja atau lebih tepat lagy, bosan xDD
Yeah, bosan tahap Dewa <<< pelik? Tak kot :p
Ok sampai sini ja kot :3 Da blank nak tulis apa xD
Ja nee~~