Owner Post Them Follow Dash



Tsukei's (´▽`ʃƪ)
ଘ(੭ˊ꒳ˋ)੭✧Tsukei's blog

Assalamua'laikum!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
Instagram


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

New Look!

Bismillahirahmanirahim~


Assalamualaikum dan hai readers! :D 

Hehe Apa khabar semua? So, after a long time Tsu edit (ac, x edit sgt pun, busy je lebih huhuk) akhirnya siap pun! Dah berkurundah blog ni di-private kan xD atas sebab dalam pembikinan ngehehe tapi alhamdulillah dah bukak balik :D

So , Tsu tertarik dengan design skin yg Tsu pkai utk blog ni, rekaan dye simple and comel hehe.
Tsu jugak dapat pendapat dari kawan Tsu , dye kata alang2 tu buat lah blog pasal tarbiah skali.So Tsu akan selit2 sikit kisah hidup Tsu dan pasal agama2 ni x3 

Jadi , kalau ada apa2 yang perlu Tsu tambah-baikkan , bagitau lah dekat C-box :)

Sekian.